Yemek Ara

Özel Arama

24 Nisan 2008 Perşembe

Sebzeli ve Soyali Piliç - Yemek Tarifi

Sebzeli ve Soyali Piliç - Yemek Tarifi
Mutfak: Bilinmiyor Süre: 20 dk

MALZEMELER
500 gr. kemiksiz tavuk gögsü (küçük parçalar halinde dogranmis)
60 gr. (4 çorba kasigi) margarin
2 taze sogan (ayiklanip, ince dogranmis)
100 gr. mantar (islak bir bezle kurulanip, ince dogranmis)
2 adet sivribiber (sap ve çekirdekleri temizlenip, iri dogranmis)
100 gr. taze fasulye (kilçiklari ayiklanip, dogranmis)
2 çorba kasigi soya sosu
1 çorba kasigi süzme bal
YAPILIŞ TARİFİ
Margarini bir tavada eritin. Taze sogani, sivribiberi, mantari ve taze fasulyeyi katip, 3-4 dakika daha fasulyeler hafif diri kalacak biçimde sik
pisirin. Soya sosunu katip, harli ateste 3-4 dakika sik sik karistirarak pisirin. Tavuk etini, beyazbiberi ve bali ilave edip 3-4 dakika daha yine sik sik karistirarak pisirin.Sebzeli ve soyali pilici önceden isitilmis tabaklara aktarin. Sicak olarak servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: