Yemek Ara

Özel Arama

24 Nisan 2008 Perşembe

Kuzu Basi Pilav - Yemek Tarifi

- 123 Kuzu Basi Pilav - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 30dk

MALZEMELER
2-3 kuzu basi
4 yemek kasigi tereyagi veya margarin 2 bardak pirinç 3 bardak et suyu
YAPILIŞ TARİFİ
Kuzu baslarini temizleyip yikadiktan sonra bol suyla haslayin. Sudan çikartip tuz ve karabiber ekin. Bir tencerede yagi eritin ve kuzu baslarini

çevirerek kizartin. 3 bardak bas suyundan katip yikanmis ve sicak suda bekletilmis pirinci koyun, kisik ateste suyunu çektirin. Baslarla birlikte servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: