Yemek Ara

Özel Arama

24 Nisan 2008 Perşembe

Hindi Kapama - Yemek Tarifi

Hindi Kapama - Yemek Tarifi
Mutfak: Bilinmiyor Süre: 30dk

MALZEMELER
parça Hindi But Firinlik 10 gr. Un 20 gr. Yogurt 120 gr. Tereyagi 2 adet patates, 2 adet havuç 8 adet arpacik sogan 60 gr. çiçekyagi 30 gr. et suyu 1 adet yumurta sarisi 1 buket sebze (Maydanoz sapi, havuç, tane karabiber, kabak, kereviz)
YAPILIŞ TARİFİ
Bir kapta yogurt, yumurta sarisi ve unu karistirip bir bulamaç elde edin. Kapamalik Hindileri önce çiçekyaginda ciz biz yapin, sonra bir kapta haslayin. Pismesine yakin sebze buketini ekleyin. Çukur bir kapta önce margarini eritin, et suyu katin ve daha sonra kapamalik etleri ilave edin. Hazirlamis oldugunuz bulamaci bu karisimla birlestirip, tuz ve karabiber ekleyin. Hindi Kapamaniz servise hazir.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: