Yemek Ara

Özel Arama

30 Mart 2008 Pazar

Havuclu Sehriye Corbasi (6 Kisilik)

Havuçlu Şehriye Çorbası (6 Kişilik)

Malzemeler
1 Adet Havuç
1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Un
6 Su Bardağı Su
İnce Kıyılmış Maydanoz
1 Adet Limon
Tuz


Yemek Tarifi
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Havuçlu Şehriye Çorbası (6 Kişilik) tarif tarifi

Hiç yorum yok: