Yemek Ara

Özel Arama

21 Nisan 2008 Pazartesi

Sirkeli karides – Yemek Tarifi

Sirkeli karides – Yemek Tarifi

Mutfak: Fransiz Süre: 25

MALZEMELER
/2 kg. karides (temizlenmis) 1,5 yemek kasigi sirke
1 adet küçük sogan (yemeklik dogranmis) 4 dis sarimsak (ince kiyilmis)
2 orta boy domates(küp dogranmis) 1/2 çay bardagi siviyag
3 yemek kasigi kiyilmis maydanoz tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Yarim çay bardagi siviyagda sogani ve sarimsagi kavurun. Karidesleri ve sirkeyi ilave edip 1-2 dakika kisik ateste kavurun. Domatesi ve baharatlarini ilave edip 4-5 dakika harli ateste pisirin. Istediginiz garnitürle, sicak olarak servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: