Yemek Ara

Özel Arama

21 Nisan 2008 Pazartesi

Sardalyeli Yaprak Sarmasi - Yemek Tarifi

Sardalyeli Yaprak Sarmasi - Yemek Tarifi

Mutfak: Bilinmiyor Süre: 30dk

MALZEMELER
20 adet sardalye baligi
20 adet asma yapragi
2-3 adet kuru sogan
limon
tuz
maydanoz

YAPILIŞ TARİFİ
Öncelikle bir tabagin içine soganlari yarim halka seklinde dograyalim, limon suyu, tuz, maydanoz ve yagi ekleyelim. Sardalye baliginin isterseniz kilçiklarini çikarin. Asma yapragindan 1 adet, sardalye baligindan bir adet içine koyunuz, hazirladigimiz malzemeden koyup sararak tepsiye dizip 20-25 dakika pisirip bol soganli salata ile servis yapiniz.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: