Yemek Ara

Özel Arama

25 Nisan 2008 Cuma

Füme Balik Tabagi - Yemek Tarifi

Füme Balik Tabagi - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 10
MALZEMELER
1 dilim somon füme 1 dilim mersin füme
1 dilim lakerda 4 adet sardalya tuzlama 4 sap dereotu
2 adet salatalik 2 adet domates 4 adet marul yapragi
YAPILIŞ TARİFİ
Domatesleri dörde bölüp birer adet marul yapragi ile birlikte tabaklarin ortasina koyun. Füme dilimleri dörde bölüp rolu yapin. Daha önceden en az iki saat elma sirkesinde dinlendirip tuzunu giderdiginiz lakerda ve tuzlu baligi yikayip tabaklara taksim edin. Üzerlerine birer damla zeytinyagi ile limon ilave edin. Baliklari domatesin etrafina dizin. Aralarina soyulup dilimlenmis salataliklari ve dereotlarini yerlestirip süsleyin. Tabagin bir kenarina da bir ince dilim rokfor peynirini yerlestirin ve soguk servis yapin.



Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: