Yemek Ara

Özel Arama

28 Nisan 2008 Pazartesi

Barbunya Printaniye - Yemek Tarifi

Barbunya Printaniye - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 30dk
MALZEMELER
1 kg barbunya
4 adet domates
1 adet patlican
3 adet patates
1/3 bardak zeytinyagi
Yarim demet maydanoz
3 dis sarimsak
3 tane yesil sivri biber
1 tatli kasik kekik
1 adet defne
Yeteri kadar tuz, karabiber
YAPILIŞ TARİFİ

Baliklari temizleyip yikayin. Tüm soyulmus patlican ve patatesleri 1
parmak kalinlikta yuvarlak dilimlere, sogan, sarimsak, yesil biber ve 2
domatesi de ufak parçalara dograyip firin tepsisine veya güvece
yerlestirin.
Kiyilmis maydanoz, defne, kekik, tuz, karabiber, zeytinyagi ve limonu da
ilave edin. Bunlarin üzerine barbunyayi yariya kadar gömerek yerlestirin.
Orta isili bir firinda pisirin. Limon ilavesiyle servise sunun.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: