Yemek Ara

Özel Arama

8 Nisan 2008 Salı

Alabalik Izgara Tarifi (6 Kisilik)

Alabalık Izgara (6 Kişilik)

Malzemeler
4 adet büyük alabalık
4 adet küçük domates
12 adet defne yaprağı
2 adet kırmızı soğan
Roka


Yemek Tarifi
Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın.
Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.
Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Yanında roka marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.

Alabalık Izgara (6 Kişilik) tarif tarifi

Hiç yorum yok: