Yemek Ara

Özel Arama

2 Mayıs 2008 Cuma

Bonfile Soslu Lingunie - Yemek Tarifi

Bonfile Soslu Lingunie - Yemek Tarifi
Mutfak: italyan Süre: 25dk
MALZEMELER
80 gr bonfile
3 adet kestane mantari
1 çay bardagi demiglas sos
1/4 sogan
1 dis sarimsak

1 yemek kasigi krema 110 gr lingunie makarna 1 yemek kasigi zeyitinyagi 1/6 bag taze nane 6 tane çekirdeksiz yesil zeytin
YAPILIŞ TARİFİ
Sogan ve sarimsagi tavada çevirin. Jüyen dogranmis bonfile ilave edin. Mantar ve zeytinyagini ekleyerek soteleyin. Demiglas sos koyun ve pisirin. Krema ilave ederek lezzetlendirin.
Haslanmis lingunie makarna ile karistirin. Çukur tabaga koyup, taze nane ve çeri domates ile süsledikten sonra servise sunun




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: