Yemek Ara

Özel Arama

11 Nisan 2008 Cuma

Yuvalaca Tarifi (4 Kişilik)

Yuvalaca Tarifi (4 Kişilik)


Malzemeler
500 gr köftelik kıyma
1 çay bardağı Amerikan pirinci
3-4 dilim bayat ekmek
Kızartmak İçin:
3 yumurla
2 kaşık tereyağı, tuz, karabiber


Yemek Tarifi
Tüm köfte malzemelerini iyice yoğurun. Bu hamurdan iri köfteler hazırlayın. Önce yumurtaya sonra una bulayıp kızartın.
Yayvan bir tencereye alıp 2 bardak su idave ederek 1 saat pişirin. Pişirdiğiniz köftelerin üzerine kızdırılmış tereyağını döküp servise sunun.





Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: