Yemek Ara

Özel Arama

10 Nisan 2008 Perşembe

Çeltik Kebabı Tarifi (1 Kişilik)

Çeltik Kebabı (1 Kişilik)


Malzemeler
200 gr. Bonfile
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Adet Patates
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
1/2 Domates
Sıvı Yağ (Kızartmak İçin)
1 Adet Sivribiber
1 Tutam kekik
Tuz , Karabiber


Yemek Tarifi
Bonfileyi keskin bir bıçakla ince ince dilimleyin.Fırın ızgarasında çevirerek altını ve üstünü 1-2 dakika pişirin.
Tavada margarini eritin. Izgarada pişmiş bonfileleri sote edin. Tuz, karabiber ve kekiği ekleyin.
Patatesi kibrit çöpü biçiminde doğrayın. Sıvı yağda kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine yoğurdu ilave edin. Izgarada kızarttığınız etleri de ekleyin. Domates ve biberi ızgarada kızartıp, garnitür olarak yemeğin yanında servis yapın.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok: