Çilbir - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 10-20dk
MALZEMELER
6 Yumurta Sarmisak Yogurt Tereyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Genis bir tencereye üç parmak yüksekliginde su doldurup kaynatin. 6 yumurtayi birer birer kepçenin içine kirin. Dagilmamalarina dikkat ederek kaynayan suya aktarin.
2-3 dakika sonra pisen yumurtalari kevgirle sudan alip servis tabagina yerlestirin. Üzerine sanmsakli yogurt ve tereyaginda kizdirilmis kirmizibiber gezdirip servis yapin
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri
Yemek Ara

Özel Arama
16 Eylül 2008 Salı
Çilbir - Yemek Tarifi
Yemek Tarifleri:
Yumurta Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder