Ançuez Soslu Hindi - Yemek Tarifi
Mutfak: Baska Süre: 20-40dk
MALZEMELER
1 havuç
1 sap kereviz
1 sogan
1 çorba kasigi elma sirkesi
500 gr taze hindi gögüs eti
1 yumurta
3 ançüez filetosu
3-4 dal maydanoz
Zeytinyagi, tuz, karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Tencerede bol miktarda su kaynatin, dogranmis havuç, kereviz, sogan ve sirkeyi ekleyin. Bir kaç dakika daha kaynatip hindiyi ilave edin. Kisik ateste 45 dakika kadar pisirin.
Soguyunca suyunu süzüp çorba için ayirin. Kati pismis yumurtayi dograyin. Önceden 1-2 dakika suda bekletilmis ançüez,
yumurta, maydanoz, sirke, tuz, karabiber ve zeytinyagini blendardan geçirerek krema haline getirin. Hindiyi dilimleyin ve sos ekleyerek servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri
Yemek Ara

Özel Arama
16 Eylül 2008 Salı
Ançuez Soslu Hindi - Yemek Tarifi
Yemek Tarifleri:
Hindi Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder