Uskumru Buğulaması (6 Kişilik)
Malzemeler
1 kg uskumru
1/3 bardak zeytinyağı
1 adet limon
Yarım demet maydanoz
1 baş soğan
1 defne yaprağı
Yeteri kadar tuz
Yemek Tarifi
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.
Zeytinyağı, çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
Uskumru Buğulaması (6 Kişilik) tarif tarifi
Yemek Ara

Özel Arama
30 Mart 2008 Pazar
Uskumru Bugulamasi Tarifi (6 Kisilik)
Yemek Tarifleri:
Balık ve Deniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder