Terbiyeli Kuzu İncik (10 kişilik)
Malzemeler
1 kg. kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
1/2 kahve fincanı su
Tuz,Karabiber
Yemek Tarifi
Eti yıkayıp, bir tencereye koyun.İri doğranmış patates,havuç, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 1/2 çay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. (Suyu biterse her 15 dakikada bir 1/2 fincan ılık su ilave edebilirsiniz).
Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 1/2 kahve fincanı suyu çırpın.
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün. Karıştıp servis yapın.
Terbiyeli Kuzu İncik (10 kişilik) tarif tarifi
Yemek Ara

Özel Arama
30 Mart 2008 Pazar
Terbiyeli Kuzu incik Tarifi (10 kisilik)
Yemek Tarifleri:
Et Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder