Börülce Piyazi - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 60dk-Fazla
MALZEMELER
1 su bardagi börülce 1 büyük bas sogan
Yarim demet maydanoz
1 adet limon
2 yemek kasigi sirke Yeteri kadar tuz, pulbiber
YAPILIŞ TARİFİ
Börülceleri haslayin.Börülcelerin rahatlikla soyulmasi için bir saat kadar
soguk suda bekleterek soyun.
Börülceleri bir kaba alin. Üzerine piyazlik dogranmis sogan, kiyilmis
maydanoz, sirke ve tuz ilave ederek karistirin.
Servis tabagina alarak istege göre süsleyip servise sunun.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri
Yemek Ara

Özel Arama
30 Ekim 2008 Perşembe
Börülce Piyazi - Yemek Tarifi
Yemek Tarifleri:
Piyaz Çeşitleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder