Provence Usülü Karides - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 30dk
MALZEMELER
6 Jumbo karides 3 dis sarimsak ½ demet maydanoz kizartma yagi
YAPILIŞ TARİFİ
Tuz, maydanoz ve sarımsakları havanda iyice dövün. Temizlediğiniz karidesleri maydanoz ve sarımsak karışımına bulayarak kızartın. Servis yaparken üzerine çok az konyak dökerek ateşe verin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
Yemek Ara

Özel Arama
21 Nisan 2008 Pazartesi
Provence Usulu Karides - Yemek Tarifi
Yemek Tarifleri:
Balık ve Deniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder