Cordon Bleu - Yemek Tarifi
Mutfak: Fransiz Süre: 30dk
MALZEMELER
2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar 1 adet domates
1 adet sogan
2 dilim taze kasar
1 çay kasigi kekik
1 çay kasigi karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Etler az yagli tavada çok az kizartilir. Folyo kagitlarina konur, etleri aldiginiz tavada mantarlar öldürülür,daha sonra mantarlar da folyaya aldiginiz etlerin üzerine dökülür, sogan ve domates yuvarlak olarak dilimlenir ve mantarlarin üzerine konur. Baharatlar eklenir ve bir dilim taze kasarda konulduktan sonra, folyonun agzi kapatilir ve firina verilir. 175-200 derecede, 30 dk.fiirinda pisirilir. Folyoyla beraber servis yapilir. Arzu edilirse yanina patetes püresi koyabilirsiniz.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
Yemek Ara

Özel Arama
23 Nisan 2008 Çarşamba
Cordon Bleu - Yemek Tarifi
Yemek Tarifleri:
Et Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder